Malindo's Steak Haus

Penulis : Nurul Fatihah Shahronizam Masa : 21:35 Komen : 0 Tag :
29/09/2016
Assalamualaikum !


Hai semua.Long time no see haa.Biasa la Nurul sekarang sibuk dengan study dan Insyaallah Nurul akan praktikal tak lama lagi.So today Nurul nak share dengan korunk semua terutama kepada penggemar makanan steak la kan.Ini adalah salah satu daripada tempat steak yang wajib korunk cuba.Rugi bagi sesiapa yang tidak mencuba terutama kepada penggemar steak.
Apa yang special di Malindo's Steak Haus?First sekali kalau kita nak makan mesti la survey harga dulu kan,tambah-tambah Nurul pulak as a student duit poket bukan tebal sangat so kedai mana yang murah dan sedap kedai tuhh la jadi sasaran ketika perut menjerit menginginkan makanan steak.Berdasarkan pemerhatian Nurul kebanyakkan kedai steak nieyh harga memang agak membotakkan kepala jugak la sampai satu tahap rasa macam malas nak makan steak.
Lain pula dekat Malindo's Steak Haus,kebanyakkan menu yang disajikan memiliki harga yang berpatutan.Jadi for student or anyone yang suka makanan steak boleh la p try kat Malindo's Steak Haus.Bajet as student yang gemar makan steak cuma RM20.00.Order la apa yang kau nak order sekali dengan air.Balik rumah gerenti perut dah buncit kekenyangan.
CHICKEN CHOP - RM8.90
MOROCCO CHICKEN RICE - RM11.90
SIZZLING CHICKEN - RM13.90
CHICKEN FIESTA - RM13.90
Malindo's Steak Haus juga ada promosi sepanjang pukul 1.00 tengah hari sehingga 6.00 petang.Nak tahu tak apa promosinya?Mereka akan memberikan air percuma kepada pelanggan yang makan atas daripada harga RM10.00.Yang lagi bestnya air tuhh ikut suka korunk.Pilih jea nak air apa semua diorg bagi percuma tapi hanya dengan harga atas daripada RM10.00.
Sementara promosi masih berlansung nieyh apa kata kita ramai-ramai p serbu biar tauke kedai garu kepala sebab tak cukup tangan.Baru depa taw sapa kita hahahahahahahaha.Kalau nak p tuhh roger-roger la Nurul mana tau kowt-kowt ada rezeki kita selpi-selpi ka kan?
Kedai nieyh beroperasi dari pukul :
Isnin-Khamis : 1.00PM hingga 1.00AM
Jumaat : 3.00PM hingga 1.00AM
Sabtu-Ahad : 1.00PM hingga 1.00AM
Sebarang Tempahan / Booking boleh call talian 017-3868413
Mai kita ushar customer-customer yang dah sampai dekat page Malindo's Steak Haus
Malindo's Steak Haus nieyh alamat dekat dengan Jalan Nirwana 37,Taman Nirwana,Ampang,Kuala Lumpur
Sekarang nieyh zaman teknologi moden pakai ja Google Map.Kalau tak jumpa call jea tauke dye kata hampa nak p satu lori gerenti dia bagi direction hahahahaha...
Nanti kalau dah sampai jangan lupa roger-roger.Kalau sesat jugak tuhh gerenti dah fone hampa rosak tak pown alamat salah.Nanti share-share la pengalaman sampai sana.Biar yang lain pulak teringin nak sampai.
Cuba jangan tak cuba!!!!

A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ^_^

0 comments:

Post a Comment