RM900 Setiap Bulan Tanpa Kerja

Penulis : Nurul Fatihah Shahronizam Masa : 17:03 Komen : 1 Tag :
Assalamualaikum wbt..
Hye uolls....
Selamat petang....

Macam mana nak dapatkan income RM900 setiap bulan TANPA perlu susah bekerja hanya perlukan KERAJINAN.

Okeyh jangan risau nieyh bukan skim PENIPUAN or whatever yang korunk fikir.Kenapa Nurul kata macam tuhh??Baca nieyh baik-baik dan faham elok-elok PENDAFTARAN YANG DILAKUKAN OLEH SETIAP AHLI TIDAK DIKENAKAN SEBARANG BAYARAN MALAH  SELEPAS DAFTAR ACCOUNT KITA TELAH DIBERI DUIT PENDAHULUAN.
Nampak tak apa yang Nurul taip tuhh??Sikit punya besar.Jangan risau ini bukan penipuan yang korunk takut sangat tuhh.

Berminat???Follow step nieyh.Jika ada sebarang pertanyaan boleh tanya di page.

Mulakan :

  • Klik link yang diberi http://weeklyfixpay.com/?ref=287442
  • Then tekan CREATE A ACCOUNT untuk register
  • Lepas register sila confirm dekat email anda
  • Next step,copy url yang dia bagi dekat bawah ACCOUNT AREA
  • Then,promote dekat orang lain
Macam mana bayaran kita dibayar??Okeyh setiap kali orang klik link kita kita akan dapat 5% or 10% macam tuhh.Cukup 300% kita dah boleh cash out duit kita.Duit kita dibayar melalui cek.Sebenarnya duit ini dalam bentuk US so kita kena ke bank untuk cash kita punya cek.

Dekat sini Nurul tegaskan yang semua nieyh tidak menggunakan sesen pown duit kita.Kalau yakin boleh cuba.Nurul just share macam mana Nurul buat income setiap bulan tanpa perlu kerja hanya kerajinan.

SELAMAT MENCUBA!!!

A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ^_^

SEGMEN SEPETANG : BLOGWALKING by NIZAM'S DAUGHTER

Penulis : Nurul Fatihah Shahronizam Masa : 17:02 Komen : 4 Tag :
Assalamualaikum..
Hye uolls....

Nurul ingat petang nieyh Nurul nak buat sikit segmen dengan korunk.Memandangkan dah lama Nurul tak blogwalking so Nurul ingat nak blogwalking sambil minum tehh.

SYARAT-SYARAT :
http://1.bp.blogspot.com/-C9bsCOwsdhw/Vf51AWiIVHI/AAAAAAAADCs/AHiasYU3TC0/s1600/bunny%2Bpink%2Bcopy.png

  • WAJIB follow blog Nurul dulu [LINK]
  • WAJIB like page Nurul bukan apa just untuk korunk tahu perkembangan Nurul [LINK]
  • KLIK link yang Nurul sediakan nieyh
  1. http://mia-udax.sharethisstory.net/my-604789-7632?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=
  2. http://mia-udax.sharethisstory.net/my-604789-7558?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=
  • Kalau RAJIN buat la entry untuk "SEGMEN SEPETANG : BLOGWALKING by NIZAM'S DAUGHTER
  • Tempek la banner dekat atas nieyh :
  • Dah siap tinggalkan LINK blog di KOTAK KOMEN bukan di CBOX
  • Tamat pada jam 10.00 malam ini
BLOG YANG BERTUAH AKAN DIREVIEW SELEPAS SEGMEN TAMAT!!!

A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ^_^

WELCOME HOME!!!!!!!!!!!!

Penulis : Nurul Fatihah Shahronizam Masa : 23:00 Komen : 3 Tag :
Assalamualaikum wbt......
Hye uolls.....


Lama sungguh tak bukak blog nieyh kan??Almaklumlah sibuk dengan macam-macam perkara tuhh yang tak menyempat nak bukak apa pown dalam laman sosial nieyh.Insyaallah lepas nieyh kalau Nurul ada masa terluang Nurul akan share dengan korunk macam mana life Nurul sekarang.Nurul nieyh dah macam chipsmore,muncul lepas tuhh dalam beberapa bulan baru ada balik.Sorry la bukan apa aktiviti semasa yang buat Nurul tak sempat nak menulis dalam nieyh.

26/9/2015 Insyaallah Nurul akan balik kolej untuk sambung study semester 3.Dok tak dok tetiba Nurul cakap Nurul dah semester 3.Betol kea tak larh Nurul nieyh kan??Dah la lama menghilang pastu datang kata dah sambung belajar sampai semester 3.Nampak tak gelong dia kat situ.Dah tuhh belajar course apa??Dekat mana??Bila start belajar??Then dunia lepas SPM macam mana??Aisyooo banyak sungguh rahsia budak nieyh ehh.

Apa pown jangan marah dulu.Nanti di lain entry Nurul akan cerita satu persatu step kehidupan Nurul.Macam mana dari budak perempuan yang kuat nages sampai la jadi budak perempuan yang tabah macam nieyh.Bukan tabah sangat tapi mampu la tahan airmata dari senang jatuh.

Sampai kita jumpa lagi di lain entry.Take care taw.Sekarang nieyh jerebu teruk.Jangan sampai sakit.Byeee

Wassalam......

A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ^_^