Sapa Yang Sudi

Penulis : Nurul Fatihah Shahronizam Masa : 20:53 Komen : 2 Tag :


Holla semua macam sedih je kan entry kali nie kan tau kenapa hurm agak sedih jugak la nak beritahu you all semua ingat atau tidak pasal segmen yang baru-baru nie Nurul buat sambutan dia agak hampa la memang sedih gila siot.Jadi ada tak sesiapa nak bagi tips bagi ramai orang teruja dengan segmen yang kita buat kalau ada tu kongsi-kongsi la sikit ya memang sedih gila sekarang nie kalau nak join boleh la klik link nie :

>> BUDAK KECEWA<<

A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ^_^

2 comments:

  1. http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html mari join sini dear..byk hadiah menarikk..

    ReplyDelete