Kawan Sejati Or What ?

Penulis : Nurul Fatihah Shahronizam Masa : 21:08 Komen : 3 Tag :
Cinta Allah tidak terkira, cinta Rasul membawa Islam kepada semua, cintaku pula berjuang untuk Pencipta.....

Assalamualaikum wbt .......


Selamat malam semua,Dah lama Nurul tak update blog kan,dekat 2 minggu dah.Sebenarnya banyak benda yang Nurul ingin luahkan tapi tak apa kali nie Nurul cerita sedih sebagai pilihan.Before I tell to you all what happen,can you all tell me what is the diffrent between sastera and science?

Sebenarnya dulu Nurul ada friend yang satu kelas waktu form 3.Then bila Nurul pilih masuk aliran sastera dia masuk aliran sains.Tipu if Nurul cakap yang Nurul tak rasa kehilangan,but what can I do?She treat me like she don't know me.Dulu sebelum dia pilih aliran,dia cakap dia takkan lupakan Nurul but now,what happen?Nurul rasa macam Nurul pulak yang terhegeh-hegeh nak kawan dengan dia padahal dia lansung tak sedar kewujudan Nurul.

Rasa tu berlarutan.Kadang-kadang bila Nurul duduk sendiri air mata pasti mengalir bila terkenangkan masa kami bersama.As long as she happy,I will happy.Nurul selalu doakan semoga dia bahagia walaupun Nurul yang menderita.Mungkin bagi dia kawan dengan budak sastera macam Nurul jatuh taraf,walau apa pun yang berlaku Nurul sentiasa ada jika dia masih perlukan Nurul.

Terima kasih you all sebab sudi baca cerita sedih Nurul.Walaupun pada saat menaip luahan hati ini air mata menitis,tidak sekelumit pun dihati mendoakan sesuatu yang buruk terjadi pada dia.Sampai kita jumpa lagi di lain entry daa semua .......

                                                                                                                              Salam Rindu ;
                                                                                                                                 Nurul
A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ^_^

3 comments:

  1. sy pun pernah ada bestfriends yg pernah berjanji akan stay together forever. tapi bila masing2 masuk form 4 sorang2 bawa haluan sendiri. sy x kisah. coz sy rasa senang ngan kwn baru hehe. kwn baru tu dah jadi bestfriends sy until now ^^ well, sy dan bestfriends lama masih brkwn baik wlupun lama sdh x contact each other.

    ReplyDelete
  2. A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ..
    nice...quote ^__^

    ReplyDelete