Pageviews Menurun !!

Penulis : Nurul Fatihah Shahronizam Masa : 12:48 Komen : 6 Tag :
Assalamualaikum wbt ..
Hello you guys ...

Ya Nurul tahu dari tajuk pun korunk semua dah boleh agak yang Nurul sebenarnya sedih.Hari ini Nurul jalan-jalan ke blog orang ramai biasa la nak tambah kenalan dalam dunia blog nie.Tiba-tiba aje terdetik nak check pageviews untuk hari nie.Ingatkan keputusan mampu melegakan hati Nurul tapi sangkaan Nurul silap.Pageviews hari nie rendah sangat-sangat.

Okey Nurul sedar dah banyak minggu Nurul tak update blog nie biasa la kan Nurul pun macam blogger lain jugak selalu kehilangan idea nak update blog.Nurul sebenarnya tak tahu nak update apa-apa jadi Nurul ingat nak mintak la pendapat-pendapat daripada blogger cara nak kasi pageviews naik.Kalau setakat turun sikit tu tak apa la jugak tapi kali nie turun banyak sangat so I hope you guys boleh tolong Nurul la okey.
A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ^_^

6 comments:

  1. sama la kita..seminggu lebih xberhupdate. kalau boleh setiap hari nk update tapi kekangan masa then komitmen kerja yg menyukarkan iman nk berBW ni

    ReplyDelete
  2. hehe sama mcm saya jugak, tpi nnti malam naiklah bilangan pageviews tu :)

    ReplyDelete
  3. sama lah pageview sy pun dah jatuh menjunam sebab tak blogwalking

    ReplyDelete