Apa Nama Kuih Nieyh ??

Penulis : Nurul Fatihah Shahronizam Masa : 21:10 Komen : 6 Tag :
05/02/2014
Assalamualaikum !
Derma sikit !! =)
  1. http://curium-cr.com/my-5950536
  2. http://bit.ly/1fGEbxG
  3. http://curium-cr.com/my-5950628
  4. http://bit.ly/Lxt1j4
Selamat malam semua.Okey malam nieyh Nurul nak share pasal satu jenis kuih nieyh.Nurul memang suka try kuih yang pelik di mata Nurul so kuih ini yang menjadi pilihan sewaktu Nurul balik Terengganu hari tuhhh.Kuih nieyh memang sedap.

kuih nieyh la yang Nurul nak share

sedap rasa macam gula-gula kapas

Sapa pernah tengok kuih nieyh atau tau nama kuih nieyh ?? Share la dengan Nurul.Kuih nieyh memang sedap yang putih tu rasa cam tepung lepas tu yang isi dalam rasa manis dan lembut.Waktu Nurul beli kuih nieyh harga dia satu bekas RM 5 dalam bekas tuhh ada lebih kurang 10 biji macam tue la.Lepas nieyh Nurul akan update lebih banyak entri untuk korunk baca.
Bye !!

A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ^_^

6 comments:


  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,tak pulak nampak kuih ni...macam sedap jer kan..

    ReplyDelete
  3. Haha...wawa terengganu...kt terengganu org panggil kuih slemang :)
    Jemput lawat blog wawa --> http://muslimahsejati96.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam singgah ahad dik...macam sedap jer kuih tu...nilah fist time akak tengok kuih ni...

    ReplyDelete