Booking Card Raya Bersama Nurul

Penulis : Nurul Fatihah Shahronizam Masa : 14:41 Komen : 3 Tag :
Assalamualaikum wbt.

Alhamdulillah dah lama kita berpuasa kan?Dan dah lama jugak kita tak dengar cerita pasal Nurul aka admin blog nieyh.Bukan tak nak menulis tapi masa tidak mengizinkan.Buat pengetahuan semua tahun nieyh Nurul akan menghadapi peperiksaan besar iaitu Sijil Pelajaran Malaysia(SPM).

Tanpa membuang masa Nurul ingin memberitahu tujuan post ini sebenar-benarnya.Nurul ingin bertukar-tukar card raya macam tahun lepas dengan para blogger supaya dapat eratkan lagi silaturrahim antara kita semua.Bagi sesiapa yang sudi bolehlah hantar detail seperti berikut :

  • NAMA
  • ALAMAT
  • NO.TELEFON
Detail tersebut boleh hantar menerusi page Nurul dan account Wechat Nurul.
  • PAGE FANS OF BLOGGER
  • id WECHAT : Cik_Cat
Apa-apa masalah boleh tanpa terus kepada Nurul.Booking ini hanya berlansung pada minggu ini sahaja.

A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ^_^

3 comments:

  1. bertukar2 kad raya? maknanya saya pon kene bagi kat awak kan?eheh

    ReplyDelete
  2. jengguk menjengguk

    jemput singgah ke blog saya
    http://85mutiarabeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete