Review Blog Arifah Lee Dan Hafizah Zainal Abidin

Penulis : Nurul Fatihah Shahronizam Masa : 18:08 Komen : 2 Tag :

Selamat petang semua.

Buat pengetahuan semua beberapa minit yang lepas Nurul ada buat Segmen 15 Minutes : Who Fast by Nurul.Segmen nie Nurul lakukan dalam page Nurul je jadi sesiapa yang like page Nurul mesti dia tau kan.Menggunakan khidmat random.org,akhirnya sudah terpilihlah dua pemenang.Nak tahu sapa,jom kita scroll kat bawah tu :

Nak terjah klik header atas tu.

  1. First time masuk blog nie,apa yang Nurul suka ialah kekemasan.
  2. Susunan widget Arifah okey cuma kalau ada widget yang tak penting tu tolong buang.
  3. Background yang dipilih oleh Arifah ialah polkadot.Comel !!
  4. Sebenarnya Arifah ada menganjurkan 1 Simple Giveaway jadi jemputlah join.
Tips from me to Arifah : If you want to do Segmen / Giveaway or Contest just take sponser that really serious.Kalau banyak yang sponser barangan blog takut nanti ramai pulak yang tak nak join sebab banyak syarat dan hadiahnya tidak berapa lumayan.


Next blog is :

Nak terjah klik header kat atas tu.

  1. Dah masuk banyak kali blog nie.Seorang blogger yang sentiasa aktif update blog dia.
  2. Susunan widget Fie okey,kemas tersusun cantik je.
  3. Background yang dipilih Fie warna biru (sama dengan warna blog Nurul) dan bercorak sisik ikan.
  4. Ternampak 1 entry Ranking Dunia Menurun,Ranking Malaysia Menaik walaupun Nurul tak faham apa maksud entry tu XD.
Tips from me to Fie : Just be yourself.Jadi muslimah terbaik dan untuk naikkan ranking promote je blog tu tak kira dimana Fie berada.


Selesai sudah review blog pemenang.Jadi kepada yang tak like lagi Fans of Blogger tunggu apa lagi jom like ramai-ramai.Nanti macam-macam segmen yang akan dianjurkan.Kalau tak like mungkin anda terlepas untuk menjadi pemenang dalam setiap segmen yang dianjurkan dekat Fans of Blogger.Nak like klik SINI

A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ^_^

2 comments:

  1. Tengs sbb review blog sy dan terima kasih atas nasihat tu. :)

    ReplyDelete