Letak Widget Follower

Penulis : Nurul Fatihah Shahronizam Masa : 23:30 Komen : 5 Tag :

Nurul mintak maaf pada cik mun kerana slap buat tuto maaf ye.Kali nie Nurul nak buat tuto pasal letak widget follower jadi jom kita buat sama-sama

Pergi ke link nieh http://www.google.com/friendconnect/admin/tos/



Nampak gambar tuh?Ok click yang dipetakkan tuh

Nanti keluar lah macam nieh


Ikutlah apa yang tertera dalam gambar

Macam dalam gambar bawah nieh


Yaa copy code-code tuh dan paste lah kat section yang korunk nak

Preview kalau menjadi silalah save :)

Selamat mencuba okey ^_^





A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ^_^

5 comments:

  1. kenape Izzah punya xjadi ? bile bukak je link tu , takde pun keluar gambar pertama yg keluar hanya yg
    (friend connect developer terms of service) kene agree atau decline .. please !! buntu dah ni ! :(

    ReplyDelete
  2. @\\ Izzah //

    okey adik izzah cuba adik klik link nie http://www.google.com/friendconnect/admin/site/setup lepas 2 isi semua yg dia nak 2 and then klik add member the member gadget lepas 2 rujuk balik tutorial nie klau x jd bgtau ye

    ReplyDelete
  3. awak , kenapa tak boleh pun :( , help me sobbsobb , dah banyak tuto yg iema buat tapi tetap tak boleh lerr

    ReplyDelete
  4. @cikIEMAA klau x boleh tu Nurul pun x tahu nak kata apa dah

    ReplyDelete
  5. macam mana nak buat blog macam awak punya ni..cute sangat..saya tak pandai lah

    ReplyDelete