Cik Lyeen's Giveaway

Penulis : Nurul Fatihah Shahronizam Masa : 09:27 Komen : 28 Tag :
Assalamualaikum wbt ......

Selamat pagi semua.Dah sarapan ke belum?Kalau Nurul belum lagi biasa la malas nak bersarapan stg tengah hari makan nasi terus betul tak.

Pagi nie Nurul nak join satu giveaway daripada seorang akak nie.Dia amat meminati cupcakes mungkin rupa cupcakes tu comel dan menawan barangkali.Nama blog akak nie Cik Lyeen Cupcakes.Blog dia warna merah jambu.Comel sangat blog dia.


Nampak tak banner comel kat sebelah tu?Itu bukan kad nama la itu adalah banner giveway akak Lyeen.
Ala Nurul kami semua pun nak join jugak.Korunk jangan la risau korunk semua pun boleh join.Nak join klik banner tu.Kalau dah klik terima kasih.Giveway kali nie lebih sesuai pada ibu-ibu,wanita,remaja perempuan dan kanak-kanak perempuan.Nak tahu sebab apa?Sebabnya hadiah yang ditawarkan semua barang perempuan.Untuk bagi giveway ini lebih meriah lelaki pun boleh join,hadiah yang korunk dapat tu kasi la dekat ibu atau kakak.

Kepada akak Lyeen : Nurul dah ikut semua syarat dengan tulus ikhlas dari hati.Dah follow blog yang akak suruh.Dah like page yang akak suruh dan dah add sponser-sponser yang akak minta.(boleh tambah rakan FB)

Tarikh tamat : Belum ditentukan lagi.

Nurul nak tag : TAG SEMUA YANG BACA ENTRY NIE

nota : Harap boleh tambah kenalan.If you follow me I will follow you back.Deal right?Apa pun jom meriahkan lagi penyertaan ini.Jom sertai ramai-ramai. 

A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ^_^

28 comments:

  1. bw dari segmen yg sama..
    jom singgah dan tinggalkan jejak di blog sy pula :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama..
    dtg + follow..jom singgah ke blog mira pula http://numiraira99.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Datang dari segment yang sama . Blogwalking sambil follow . Jom datang blog Hanis pulak :-)
    http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete
  6. done follow..

    http://abcforfriendship.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. salam..^^

    datang + follow dari segment yang same..

    Jom ke blog saya..
    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Hyep! Datang dari GA yg sama. Jemput ke blog wawa
    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ..> Jemput jgak join GA wawa. Bnyk hadiah menarik untuk anda~
    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

    ReplyDelete
  9. hahaha..heyyyy.. ! salam..

    dtg dari segmen sama.dan blogwalking..hehehe....

    jemput dtg : http://imnursyahira.blogspot.com/2012/11/ga-cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum , Hi ! datang dari segmen yang sama . Done follow your blog , niceeeeee sangat !

    http://fyzaachicc.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. heyy , saya dtg sini . jom balas kunjungan saya? kalau sudi la k *tinggalkan bnyk3 kata*:D

    http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. good luck :) dtg dari GA sama . btw nice blog :) jom jalan sini pulak :D

    http://therealjaja.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum.. Jejalan kat sini jap.. Nanti jgn lupa datang blog saya pulak ek? :)

    http://meinestorie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway.html
    http://giftofaninspiration.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. dari GA yg same ..
    jan lupe singgah n follow blog azy ye ..

    http://azy-siketot.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    komen yee...sngd dialu2kan ..thnk you

    ReplyDelete
  16. dari GA yang sama . jangan lupe singgah n follow blog zati ye ..:)

    http://sicomotizati.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    follow me :)

    ReplyDelete
  17. hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama. Good luck in this GA!

    Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple: http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  19. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. Hi, Assalamualaikum . Dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam) dan GA yang sama.BW here + follow http://wanidina01.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. Dari GA yg sama , Good Luck ya ? :)
    Hit me back ya :
    http://atikahmnsr.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. singgah dan dah lme follow upenye..

    http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  23. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    saya tag awak jugak :)

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  24. dah follow sini upe yer...hihihi..singgah dr tmpt cik lyeen..moga same2x bertuah..jom singgah :)
    http://akuayut.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. hoho . terjah sini :)
    visit mine okay ?
    http://hunnybunnyecha.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  26. Hai!!Datang dari segmen yg sama. Jom singgah ke blog kita pulokk
    http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. dari segmen yg sama. keep blogging :)jom singgah ?

    http://saiepnyesowg.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  28. Jom join GA terbaru ni. Ada hadiah untuk 25 peserta terawal.

    http://storymoryofqv11.blogspot.com/2013/01/fivers-hijabis-giveaway-ii.html

    ReplyDelete