Perhatian Pada Peserta Segmen !

Penulis : Nurul Fatihah Shahronizam Masa : 18:20 Komen : 2 Tag :
Assalamualaikum wbt ......

Selamat petang semua.Okey untuk pengetahuan semua sambutan segmen Nurul amat memberangsangkan.Jadi Nurul nak beritahu kepada semua peserta yang baru join hari ini yang Nurul akan update korunk punya penyertaan hari ini tetapi akan follow dan melawat bila Nurul nak buat review nanti.

Mesti ada yang kata tak adil kan?Okey Nurul buat macam tu sebab internet Nurul lembab kalau dia cepat hari ini jugak Nurul follow dan lawat blog peserta hari ini.Apa pun harap peserta hari ini sabar menunggu.Bukan sengaja nak lawat dan follow blog korunk lewat tapi harap-harap faham la ye.Kerjasam anda amat dihargai.


                                                                                                                                             Salam Maaf,
                                                                                                                                                 Nurul
A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ^_^

2 comments:

  1. xpew nurul, hanna akan bg krjesme ! heee :D

    #i'm waiting

    ReplyDelete
  2. jemput join :)
    http://anasyafiqah96.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-disember-2012.html

    ReplyDelete