Segmen : Saya Mahu Direview by Nurul

Penulis : Nurul Fatihah Shahronizam Masa : 01:00 Komen : 52 Tag :
 STICKY POST ! *untuk baca entry baru sila scroll ke bawah

Assalamualaikum wbt .....

Nurul nak buat segmen pendek khas buat semua blogger.Sebenarnya segmen kali nie Nurul sudah lancarkan dekat page Nurul iaitu FANS OF BLOGGER.Jadi tidak adil kan kalau Nurul hanya buat di page tapi tidak buat dalam blog.Sempena 11 Muharam Nurul akan buat satu segmen pendek untuk para blogger.

Syarat-syarat :
  • FOLLOW blog Nurul *wajib
  • LIKE page Nurul *wajib (FANS OF BLOGGER)
  • Buat entry dan pastekan banner comel ini *jangan lupa linkkan ke entry ini
 http://i.imgur.com/LqNN4.gif
  • Tinggalkan link entry anda dekat kotak KOMEN bukan di CBOX
 Semua peserta akan direview oleh Nurul.Sebarang pertanyaan boleh tinggalkan pesanan dekat cbox atau dekat page Nurul.

Due date : 25 November 2012 until 2 December 2012 *selama 1 minggu

SENARAI PESERTA *SILA BLOGWALKING DI SETIAP BLOG

nota : Tujuan Nurul adakan segmen adalah untuk mengeratkan silaturrahim.Para peserta akan diupdate dari semasa ke semasa.  

 
  
A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ^_^

52 comments:

  1. JOIN !! :D

    http://be-readers.blogspot.com/2012/11/blog-post_25.html

    ReplyDelete
  2. http://iraathira.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  3. JoiN!

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/11/segmensaya-mahu-di-review-by-nurul.html

    ReplyDelete
  4. http://ukhuwahsejatiislam.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  5. http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    join

    ReplyDelete
  6. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  7. salam dik..akk join sama ya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-oleh-nurul.html

    ReplyDelete
  8. Joining! :)
    http://supersweetcola.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan.. terima kasih ada segmen sebegini syah JOIN..siap FOLLOW n siap LIKE lg..hu3

    Pd syah, bila U FOLLOW I Follow.. bila U LIKE I lg Like.. ada sape2 nk ???

    http://www.mysyah-holiday.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  10. joined

    http://skyjuiceforever.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  11. Saya join dear..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  12. Salam Niena join .. =)

    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  13. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2012/11/gmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  14. unnie join!

    http://husnamujahidah.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  15. assalam saya dh join segmen awak http://the-bloggeria.teminfm.com/2012/11/segmen-saya-mahu-diriview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  16. Kte joinnnn
    http://faramoree.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  17. Anys pun da join. hye Nurul. salam perkenalan. :)

    http://pinkuntukaku.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-oleh-nurul.html

    ReplyDelete
  18. join...toing!!toing!!!

    http://pandaboystory.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  19. http://cerita-nurathyrah.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  20. http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  21. join :)

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  22. Saya join tau !

    http://cheriteradiatasawan.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  23. Saya join:

    http://princessaliessa.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  24. http://ajlincomey.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  25. Salam perkenalan...saya join..=)

    http://nazwww.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  26. http://meyrajohn.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    SAYA JOINED. ^^ TERIMA KASIH.

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum! akak sye join tau.
    http://senyumsss.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  28. Saya dah join awak. :) http://lemagnificent154.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  29. saya join!!!!
    btw thanks gitaw td :))
    http://nysahanysa97.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  30. join...

    http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  31. join:)

    http://diadynn.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  32. Salam..... hyep2 !!

    Selamat tengah malam....~

    Miss jOined jugak ye.....~ :D

    http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  33. JOINNN !!

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  34. #705
    saya join.
    silalah lawat blog saya yer.
    http://celotehfarishah.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  35. http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  36. saya join
    http://celotehfarishah.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  37. Salam, ifah join :)
    http://lovepinkylife.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  38. Salam~ Zam join juga :)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  39. http://farhanabiella.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  40. Join!!!

    http://adiezaff.blogspot.com/2012/11/segmen-pagi-den-mau-direview-kek-nurul.html

    ReplyDelete
  41. http://izan-az.blogspot.com/2012/11/saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  42. Salam...join ;)

    http://adiezaff.blogspot.com/2012/11/segmen-pagi-den-mau-direview-kek-nurul.html

    ReplyDelete
  43. dh join .. sila2 la singgah blog sy ...

    http://shima-chintaanugerah.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  44. waalaikumusalam...thanks :)
    senyum2 slalu....

    ReplyDelete
  45. Nurul join :)

    http://sayaeesya.blogspot.com/2012/11/ehh-singgah-sini-dulu.html

    ReplyDelete
  46. sy join..:)

    http://norofficial.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  47. @munirah :)http://whatever97secret.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  48. Hii, join segmen ni.

    http://miowie.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    Lawa blog awkk , cutee omeyy <3

    ReplyDelete
  49. harap masih sempat :)

    http://anasyafiqah96.blogspot.com/2012/12/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    ReplyDelete
  50. harap sempat lagi.....

    udakapril.blogspot.com/2012/12/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    Dan harap dapat tunjuk ajar...
    sekian terima kasih :)

    ReplyDelete
  51. assalamualaikum.....
    harap sempAT lagi...

    http://budakapril.blogspot.com/2012/12/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

    harap dapat tunjuk ajar..
    sekian timakasih.. :)

    ReplyDelete