Nurul Kena Tipu Or What ?

Penulis : Nurul Fatihah Shahronizam Masa : 20:20 Komen : 1 Tag :
Assalamualaikum wbt ....

Ingat tak sebelum nie Nurul ada cakap yang Samsung nak sponser untuk GA Nurul?Okey kalau ingat baguslah.Sebenarnya Nurul tidak pasti sama ada Nurul kena tipu atau apa tapi yang pasti pihak Samsung masih tidak memberi jawapan tentang kuantiti hadiah yang dia bakal sediakan.Pada mulanya,Nurul still tak syak apa-apa tapi Nurul pelik bila pertanyaan Nurul tidak dijawab.

Bukan Nurul nak prasangka atau apa tapi kalau korunk jadi Nurul tak ke korunk rasa pelik?Iya la setuju nak sponser at the last time pihak tu buat senyap saja lepas korunk setuju untuk share page dia.Nurul pun sebenarnya bukan nak mengharap sangat tapi malas la nak ambik tau semua pasal nie.Jadi Nurul dah tanya pihak Samsung buat kali terakhir kalau sampai esok masih tidak ada jawapan maksud nya mereka hanya main-main.

Nurul malas nak layan orang yang tidak serius dalam urusan nie.Lagipun buat apa menyusahkan diri kan kalau orang dah tak nak sponser.Banyak lagi cara untuk cari sponser.Apa pun GA nie tetap diteruskan.Jom la kita meriahkan ramai-ramai.Kepada peserta yang join good luck,harap korunk semua dapat hadiah walaupun tidak seberapa.Jumpa lagi nanti di lain entry.
A true muslimah : never forget that Islam, which encourages her to look attractive under the permitted limits, is also the religion that's warns her against extravagance ^_^

1 comments:

  1. assalaamualaikum. dapatkan free domain by joining this ga. free domain for all participants. no winners will be selected. all will get!!! :D

    mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

    ReplyDelete